keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Hakuouki and karliah wip

THei kaikki! Traconin suunnitelmat olivat siis lauantaille Hakuouki Musouroku ryhmä (josta olen muuten innoissani:D) ja sunnuntaille paranneltu versio Karliahista proppeineen. Tälläkin nimenomaisella hetkellä hijikatan cossi taistelee valmistumisestaan joten pidetää tämä lyhyenä! Elikkäs aloitin karliahin jousen tekemisen. Minulla oli vanha puusto tehty lelujousi, joten käytin sitä ja leikkasin pahvista sille muodon. (Ja sitä pahvia oli muuten pirun vaikea leikata, paksuinta mahdollista eikä meillä ollut mattoveitseä. Sen jälkeen alkoi paperimassalla leikkiminen ja kuivuminen tällä kesti ikuisuuden tai kaksi, koska paperinassa halkaili koko ajan. Parin pöivän päästä niin ei enään käynyt joten laitoin gessoa ja homma ratkesi sillä!

Siinä on valmiiksi koristeltu jousi! Tilasin pilailupuodista myös sellaisen kokoihopuvun, jota voin pitää armorin alla. 
Sitten hijikata, ehkä tähänmennessä ärsyttävin cossi ikinä(blogin kirjoittajalla nimitääin lievästi näpsähti toissapäivänä ja sen saa selville twitteristäkin)
Aloitin aluoaitojen tekemisen mikä meni ilman ongelmitta.
MUTTA SE TAKKI. Kangas oli niin tahattoman jäykkää, mikä vaikeutti asioita vielö entisestään. Kun olin ommellut hihat kiinni, tajusin että ainiin, ne koristelut. En laiskana viitsinyt alkaa niitä enää purkamaan koska minun tuurillani ne eivät edes pysyisi kiinni toisella yrityksellä. Yritin siis tehdä koristelut hihoihin parhaani ja lopputuloksesta tuli siedettävä. Sitten piilarit tulivat väärään osoitteeseen, rovaniemellä ei ole oikean väristä maalia liukuvärjäykseen ja peruukin etuhiukset ovat liian lyhyet. Että paljon on ollut vastoinkäymisiä, toivottavasti conissa menisi sitten paremmin! Meinasin alkaa valittaa ja koeviikostakin mutta enpä taida sillä yhdellä meidän ryhmäläisellä on kirjostukset traconin päälle! Tsemppiä hänelle! Ja kaikille muille joilla cossit kesken. Aloin siis ennen tätä maalaamaan helmoihin siksak kuvioita koska en voi odottaa enää! 


Joten nähdään traconissa!:)

1 kommentti:

  1. Kyllä siitä hyvä tulee! :D Hemmetti ku odotan tän ryhmän näkemistä! Pakko tulla bongaamaan ja pyytämään muutama sata kuva sitten conissa. XD eiku

    VastaaPoista