torstai 1. elokuuta 2013

Kuulumiset, Nightingale WIP, Tracon

Moikka!
Elikkäs palailin tässä suomeen eilen ja mun kesä on mennyt ainakin mahtavasti, toivottavasti teillä samoin! Nyt sitten vaan stressi traconista mutta muuten kaikki plussaa! (siitä sitten vähän myöhemmin. Anteeksi, kohta höpötän oikeesta aiheesta mutta pakko nyt laittaa muutama kuva sieltä ranskasta, kun tuli pitkästä aikaa kuvailtua. Kesäkuussahan kotiin saapui uusi Canon 600D<3 Kuvaus intohan tuolla heräsi:D Ois kyllä saanu mahtavia cossikuvia tuolta!Ja sitten, asiaan.
Elikkäs tracon 2013 plans change as usual. Eli lauantaille meillä on edelleen tulossa (mahtava) snk ryhmä, mutta itselläni vain hahmo vaihtui, ei sen kummempaa. Onneksi saan peruukin lainaan yhdeltä ryhmäläisistäni! Nyt toivon että saan koko cossin proppeineen kaikkineen tehdyksi, mutta aika tukalaksi menee:/ En edes koko cossia pysty aloittamaan vielä koska odottelen kankaita postista mutta se takki nyt ei siinä kyllä se vaikein asia ole:'D Hiukan huonoon väliin tuli tuo ulkomaille lähteminen. Ensin mietin jos olisin jättänyt koko conin välistä mutta mitä kun nyt kotona saa yöpyä niin säästäähän siinäkin väsymystä, aikaa ja rahaa!

Lauantai:
Jean Kirschtein -Shingeki no kyojin 
Sunnuntai:
Karliah, Nightingale armor- Skyrim
Ja nyt niihin wip kuviin! Ostin siis softista josta teen melkein tuon koko höskän. Olen nyt pitänyt koko yön mittaiset cosplaylanit joten tämän olen saanut aikaan:
Eli siis 2x olkapanssari, maski ja 2x käsiarmori plus jeanin vöitä alottelen.
Älkää välittäkö väristä, värjään nää myöhemmin. Toivon nyt että saisin tän valmiiksi ajoissa mutta jos ei millään niin sitten tää tulee frostiin! Sitten todellakin alottelin tota jean cossia parhaani mukaan kotoa löytyvistä materiaaleista ja oon nyt saanu ne reiden vyöt nuppineulattua. Kerrankin jämäkankaista jotain hyötyä. Saavat nyt luvan olla mustia kun mustaa löytyy.
Ja olkaa onnellisia, ei enää huonoja iphone wip kuvia.
Päivittelen lisää edistymistä sitten kun edistyn. (äksdee but true)
Tulipa pitkä päivitys.
Miks jatkan vieläkin höpöttämistä?
Täähän vaan pitenee entisestään!

4 kommenttia:

 1. Aaah ihania kuvia, varmasti oli mukavaa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ja kamerakäsi kyllä syyhysi päästä ottamaan kuvia:D!

   Poista
 2. Hihii, tervetuloa takaisin =)
  Odotan ihan kikseissä sun Nightingale-pukua 8D Tulee varmasti hieno! Voin sitten kuvitella, että siellä on Brynjolf armorin sisässä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:D Joo saa ähdä mitä tulee teen pian päivityksen noista käsiarmoreista8D Joo yamachun omat kuvitelmat kuulostaa hyvältä:D Pitäisi vaan vähän bodata jos ton brynjolfin haluisin tehäXD

   Poista