lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hinotoa lisää!

Desu on siis jo yllätyksellisesti nurkan takana ja tää on vain pikainen päivitys vähäisestä edistymisestäni. Eli mekon valkoinen osa oli helppo kun ajelin sen saumurilla kätevästi (kyllä menin kouln viimeisenäpäivänä hämysti käsityöluokkaan ja hurauttelin menemään). Sain myös vyöhön ommeltua nauhut ja vyö on siis melkein valmis! Siihen pitää vielä vähän maalailla ja ommella kuvio!
kaikki näyttää siis tältä:
Tein vinokantit tuohon vyöhön ja siitä tuli ihan hyvä!
Seuraavaksi sitten rypytys tuohon helmaan! Ompelen siis suoralla ompelella koko sinisen helma kappaleen läpi, otan lankojen päistä kiinni ja alan vetämään niin kagas "rypyttyy" voin tuota sitten vähän vielä kuvata.
Paitaan olen leikannut jo hihanpalset ja alan ompeleemaan niitä huomenna. Saa nähdä meneekö tämä siihen että ompelen koko pe-la yön tätä cossia hotellissa:D En ole vieläkään saanut aikaiseksi että mitä cossaan pe ja su D:: No ehkä laitan hijikatan päälle jos saisin vähän parannella sitä! mutta tämä projekti vie nyt kumminkin kaiken aikani ja suruni ja iloni ja rakkauteni. Ja tiistaihin mennessä pitäisi olla valmis huhhuh:D Olen myös ihastunut uuteen animeen nimletään shingeki no kyojin! Kiitos ihanalle ystävälleni joka suositteli sitä! Tää opening kyllä nostaa kaiken maailma karvat pystyyn!
Tästä on varmaan ryhmäcossia jossain vaiheessa suunnitteilla!
Jos en ehdi päivittää (kyllä ehdin) niin nähdään desussa!

4 kommenttia:

 1. tota shingeki no kyojinin openingii jää vaan luukuttaan ! ja mää voin auttaa sua sit tos cossis jos joudut tekeen viel hotellis sitä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jääkin!:DD Kiitti ja toivotaan et siä ei tarvis tehä!:'DD

   Poista
 2. Shingeki no kyojinin opening on kyllä paras. Mulla on se kännykän soittoäänenä ja on ihan sairaan vaikea aina vastata puheluihin kun haluisin vaan jäädä kuuntelemaan sitä laulua. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä kuvitella:'D Joo mullakin jokasessa soittolistassa ensimäisenä ja olis varmaan soittoäänenäkin jos puhelimeeni saisi! Tuohon vain jää koukkuun!

   Poista