lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kirotut peruukit, liput ja kalliit hotellit

Kesädesun liput on nyt hankittu ja se sentään meni ilman ongelmia! Sitten tuli toinen ongelma, emme tienneet että kaikki hotellit olivat jo aivan täynnä kun aloimme miettimään hotelli vaihtoehtoja. Lahdessa on desu viikonloppuna 3 eri tapahtumaa! Kaikki hotellit siis ovat täynnä ja nyt sitten otimme kalliin sviitin  sokoshotellista joka veloitta meiltä 190/yö. Minä niin hamaan nimeen vannoin, että menen hotelliin sillä en ala Wow-cossiani pukemaan desun ahtaassa pukuhuoneessa darraväsymyksen kanssa. No, eipä ole valittamista.

Tre kupliin suunnitelmat muuttuivat taas, syy ei tällä kertaa ollut minun. Peruukki jonka olen tilannut ei ole vielä edes lähtenyt matkaan joten minulla ei ole mitään mahdollisuutta saada sitä ajoissa kupliiseen mennessä ja en ollut edes miettinyt mitään varasuunnitelmaa... :D Sitten lähdinkin miettimään että itä cossata. Hijikatasta puuttuu kauluspaita ja miekat, mukurosta piilolinssit(ja se on sellainen cossi mihin ne pitää olla), gokudera cossi on rikki ja halibeliin ei ole naamioita. Sitten aloin miettimään mitä minulla on. NO SHINIGAMIEN SHIHAKUSHO. Shinigami shihakushosta saisi siis väännetyä monta eri cossia. Lähdin miettimään ensin peruukesita ja sitten jo keksinkin. Rukian luutnantti versiossa neitokaisella on lyhyet hiukset, joten hijikata peruukki käy mainiosti. Rukiaan tarvitsee vain tehdä hanskat ja se olkamerkki.
Kokeilinkin jo peruukkia ja nopeasti päälle vedettyä pukua ja tulos ei ollut omasta mielestäni hassumpi!:) Toivon mukaan hisagi tulee myös kupliiseen niin saataisiin kunnon shoottikuvia!
ultra söpöilyy, liian ylös sidottu obi ja likainen peili:))

ja vielä loppuun erittäin hyvin editoitu video, itse ainakin tykkään!
-ellu_
Ja kuten näitte, muokkasin ulkoasua ja poistn turhia viestejä

6 kommenttia:

 1. EN OIKEESTI KESTÄ MITE LUTUNEN RUKIA OOT ;-;♥ mitä kettua onkse hotelli sittenki 190e ? :ccc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääää kiitti;_; joo jos sää et tuu:DD selitin sulle faCes:D

   Poista
 2. Huh.. kallis hotelli(huone). Mutta ymmärrän koska minäki olen semmoinen ihminen että "HOTELLI PERKELE". :DD Pitää olla hyvä sänky, oma rauha (jotenkuten.. xD), oma suihku ja blah blah~

  Hrrrg ihan ylisöpö Rukia!

  By the way, se ei ole "haori" tuo shinigamien peruspuku.. se on shihakusho. :) Haori on ne valkoiset takit mitkä kapteeneilla esimerkiksi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo se on pakko olla hotelli! Ja kiitooos:DDD Eikä just mietin et kumpi mutta en vain jaksanut tarkistaaXD Kiitos tiedosta korjaampas sen:'D (ihanaa saada kimono specialistilta neuvoja:)!)

   Poista
 3. Kauheen kallis hotelli o___o oikeesti!
  ja ihana Rukia, todella ihana. Näytät niin paljon originaalilta että <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä:/ kiitoos ja oon kyllä tosta vähän samaa mieltä!:DD harvoin itselleen oikeesti löytää sellaisen hahmon jolta oikeesti näyttää:DDD

   Poista