tiistai 20. marraskuuta 2012

Katsudocon!

Hei jälleen kerran!(se siitä nopeasta päivitystahdista) Joten nyt kun blogi on taas käynissä ja näin olin kokonaan kaiken menojen keskellä unohtanut katsudocon raporttini, mutta tästä ei kyllä tuu mitään pitkää koska en muista enään melkein mitään enkä jaksa kirjoittaa pitkiä tekstejä näin viideltä aamuyöllä:'D Eli siis majoituin onnellisesti Jäärän luona ja siellä oli sitten myös Zkitsune ja Yamachu. The story of my life. Joo no ei. Omalta osaltani conittaminen katsudoconissa jäi vähäiseksi vr:n kämmien ja yleisen lagituksen vuoksi, joten en ala conista sanomaan hirveästi mitään.Eipä mulla muuten ookkaan kun kaksi kuvaa koko conista koska unohdin kameran akun kotiin. Otettiin shootteja, vaikka pimeys pilasikin vähän tuon laadun.
Eli kolmella pällillä oli conikauden päättärit ja sain luvan olla kunniavieras! Oli erittäin hauskaa täytyy myöntää ja tuli niitä derp kuviakin otettua.
Hijikata tekee tuttavuutta ojan kanssa. (Oikeesti ei kannata ees kysyä mitä tässä tapahtu koska mää vaan putosin siihen ojaan en tiiä miks) Mutta kiitos noille kolmelle ihanasta viikonlopusta!:) (hyvä kiittää tyyliin 2 kuukautta conin jälkeen, suokaa anteeksi>'D)
Ja siis oon nyt miettinyt vähän seuraavan vuoden coneja ja suunnitelmat pysyy samana! Katsokaa edellisitä päivityksistä kuvat! Eli siis Hinoto tulee desuconiin ja Hijikata Traconiin ja muista coneista en sitten tiedäkkään mutta nuo ovat 2 varminta! Suokaa anteeksi mutta lähden nyt nukkumaan tunniksi ennen kuin koulu alkaa:'''D
-Little Ukeboy

3 kommenttia:

  1. Minäkin kiitän seurasta. 8DDD
    Hijikatan darrapäivä - kuva XD

    VastaaPoista
  2. Hosti kiittää myös seurasta vielä kerran! Oli mahtavaa ja olit mahtavaa seuraa XD toivotaan ettei VR sössi enää toiste >:I

    VastaaPoista
  3. Hieno toi eka kuva!
    Ja on se perseestä ku junat feilaa..

    VastaaPoista