torstai 2. elokuuta 2012

HELLOOOU!!!

Mooi pitkästä aikaa! Oon nyt siis erittäin hyvällä päällä koska mun hijikata peruukki tuli viimeviikolla ja mukuro peruukki on tilattu! En ole vielä tota ehtinyt leikellä mutta heti kun pääsen himaan niin alan leikellä like a boss.

Mulla on vaan pari ongelmaa! Eli siis hijikatan kengät! Voisi kyllä alkaa kiertelemään niitä kirpputoreja! Tai sitten niitä pitäisi itse alkaa vääntämään! Eli siis hijikatan ja mukuron tilanne:

Hijikata (Hakuouki, traconin sunnuntai):

Peruukki leikkelemistä vaille valmis
Kankaatkin on jo olemassa nytkun vaan aloittaisi tekemisen
Kenkiä pitää etsiä tai sitten tehdä jotkut shoecoverit tai jotain :_ D
Piilarit on tilattu!
Ja sitten miekat ovat melkein tehtunä, paitsi että se nauhoitus siihen kahvaan puuttuu ja siihen löysin jo helpon ohjeen! Eli siis valmiustaso 20% mutta äkkiähän ton tuosta tekee!

Mukuro (KHR, traconin launtai)
Peruukki tilattu!
Takki valmis, housut leikelty ja ne opitää vielä ommella
Keksin kenkiin helpon systeemin josta kerron kun pääsen kotiin
Trident (proppi) on aloitettu
piilarit pitää vielä tilata!
Valmiustaso 30%

Anteeksi nyt ei kuvaisesta postauksesta mutta pääsen kotiin vasta ensiviikolla ja kaikki jutskat ovat siellä joten no jutskia, no photoja. Ensiviikolla saatte kunnon kuvallisen WIP.-postauksen jee oli jo aikakin : D ps olisin kyllä tähänkin jo laittanut kuvia mutta joku hyypiö rikkoi iphoneni joka toimii kameranani joten plääh : dddd
PSSS pitäis tehä CMV jossain vaiheessa!

Näkyillään!
-Little Ukeboy

6 kommenttia:

 1. YEY HIJIKATA-SANNNN!!! En malta odottaa et nään siit kuvia! >8D ja se suurin huolenaihe aina...KENGÄT! Niitä ei koskaan löydä mistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEIJJ<333333 Niin ja voin kyllä tunnustaa ettei oo eka kerta ku noi kengät on ongelma8D

   Poista
 2. Yey Hijikata peruukki! Toivottavasti tulee kohta progress kuvia!

  VastaaPoista
 3. ei oo kyllä CMV tulossa mut sellanen tanssi tyylisen videon teen traconis :EE:E:E:E: !! oon iha jeah siitä koska kappale minkä pistän siihe on aika trol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI! vihdoinki suomessa joku tekee jotain sellasta kuitenki! :D Oi mikä biisixD(sut tietäen mikään ihme biisi ei varmaan tuu yllätyksenä:'D)

   Poista